lauantai 5. toukokuuta 2012

Netti neulojan paras kaveri




Tuosta tunikan neulomisesta vielä...suurin osa siitähän on pelkän oikean ja nurjan silmukan tekemistä ja ne hanskaan jo ihan tosi sujuvasti. Vaikka ohjeessa ei ollut tuota raidoitusta eli kahdella eri värisellä langalla neulomista, niin sen suunnittelin itse tekemällä sileän neuleen kohdalla aluksi 3 krs harmaalla sitten 4 krs punaisella + 8 krs harmaalla ja jatkoin raidoitusta 4+8 syklillä (kokoon 134 tuli kuusi punaista raitaa yhteensä).



Kaarrokkeessa sitten pitää osata vähän muutakin kuin pelkkää oikeaa ja nurjaa silmukkaa. Ensimmäinen haaste minulle oli "silmukoiden luominen neuloen" hihojen kohdalle. En oikeasti tiennyt, mitä tämä tarkoitti, mutta laitoin tuon lainausmerkkien välisen rimpsun googleen ja avuksi löytyi taas mainiot Käspaikka-sivustot step-by-step kuvineen ja oli siellä videokin aiheesta.



Kuvat:kaspaikka.fi, Silmukoiden luominen neuloen vaiheet1-3
Googlen avulla olen selvittänyt toistaiseksi kaikki pulmat, joita on ohjeiden kanssa vastaan tullut. Muillekin aloitteleville neulojille rohkaisuksi: et ole yksin ongelmiesi kanssa, vaan maailmanlaajuinen verkko on apunasi. Puikkojen ja lankojen lisäksi tarvitset siis toimivan nettiyhteyden käden ulottuville ja vain taivas on rajana :)!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti