sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Ravelry

Tänä iltana otin puikkojen sijaan läppärin esiin ja vietin aikaa surffaten - lähinnä muissa blogeissa ja  neulonta-aiheisilla sivuilla. Jonkin neulontablogin kautta päädyin sitten minulle ennestään tuntemattomille Raverly.com -sivuille - ja OMG: tsiljoonia neulonta- ja virkkausohjeita ympäri maailman on kerätty näille sivuille ihan kaikkien käsitöistä innostuneiden käyttöön! Osa ohjeista on ilmaisia ja osa maksullisia, mutta ilmaisia näytti olevan sen verran paljon, että kyllä niistäkin varmasti mieluinen löytyy. Menee varmaan muutama seuraavakin ilta netissä...

Sivuistoilla näyttää olevan hurjan monesta eri maasta ladattu ohjeita, mutta kuitenkin minua eniten miellyttävä ohje sattui kuin sattuikin olemaan ihan täältä koti-Suomesta sinne pistetty: virkattu kukkamatto. Olen viime aikoina virkkaillut paljon erilaisia pieniä kukkia ja miettinyt, että samaa ideaa olisi hauska käyttää esim. juuri matossa. Tässä Johanna Vähätalon ohjeessa sellainen juuri olisi. Voisi olla aikasteen kiva matto meidän nuorimman tytön huoneeseen (tosin tämä nyt sattui olemaan sitten sellainen maksullinen ohje) .
Kuva: Ravelry.com/Johanna Vähätalo




2 kommenttia:

  1. Kannattaa käydä katsomassa myös Kauhavan Kangas-Aitan ilmaiset ohjeet, nimittäin jos mattoon ohjetta etsii. Siellä on mm. Juhannusruusu ja Marketta matot.

    http://www.kangasaitta.fi/kangasaitta/web.nsf/pages/a111e58e5e7cf843c225754a004a3416?opendocument

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavat sivustot nuokin! Kiitos tuhannesti vinkistä!!

      Poista